home Evenimente, Orașe Verzi, Transport Primul marș din România al mașinilor ECO

Primul marș din România al mașinilor ECO

Cum ar fi dacă Bucureștiul ar avea mai multe mașini ECO? Sâmbătă, 8 septembrie, un eveniment unic pentru România va promova folosirea mașinilor ECO și reducerea noxelor din București! Alături de jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu, violonistul Alexandru Tomescu, actorul Florin Piersic jr și alte personalități din business, sport, media, viaţa artistică, jurnaliști, se vor  testa mașini electrice, hibrid si pe cng, pornind în primul marș din România al mașinilor eco.

Evenimentul va începe la 11.00, în parcarea de la Sala Polivalentă, iar mașinile vor porni în marș, la ora 12.00.

Traseul marșului :

12.00 – 13.00 Plecare pe traseu: Sala Polivalentă – Bulevardul Unirii- Bulevardul Nicolae Bălcescu- Bulevardul Magheru-Piața Romană – Piaţa VictorieiBulevardul Aviatorilor- Piaţa Charles de Gaulle – Arcul de Triumf- Bulevardul Kiseleff şi întoarcere la Sala Polivalentă.

La final, se va  anunța si cu cât a contribuit acest marș la reducerea poluării. Marşul va fi format din maşini electrice, hibrid, CNG ale producătorilor şi dealerilor de maşini, care participă la acest demers. Totodată, la eveniment participă şi companii sau instituţii de top, care au achiziţionat maşini eco în flota lor. Până acum, s-au alaturat ca parteneri Mercedes Benz România, Automobile Bavaria, Iveco, Group Renault, Antares, BCR eGO, Badsi, Mega Image, TDR Energy, TMC, Get Pony, AVER etc.

Scopul acestui marș este de a ajuta la o informare mai bună în rândul cetățenilor Capitalei asupra avantajelor mașinilor cu emisii zero carbon, așa-numitele mașini Eco Friendly, dar și la încurajarea cetățenilor să achiziționeze pe viitor astfel de mașini, care pot contribui la un transport cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

Vino Sâmbătă, 8 Septembrie, de la orâ 11 la Sala Polivalentă pentru a participa la primul marș din România al mașinilor ECO!

Evenimentul este organizat de Jumptosmart.ro, în parteneriat cu Ideativa Mind și Asociația Română de Relații Publice (ARRP), cu sprijinul Sălii Polivalente și face parte din campania de conștientizare, denumită ”Trafic Inteligent pentru România”.

Foto : The SrpskaTimes

Citeste si:

Vino la Urban Talks în Timișoara! UrbanizeHub și KeepItSimple organizează prima ediție a Urban Talks, ce va avea loc la Timișoara, pe data de 6 octombrie, în Aula Magna la Universitate...
UHub la CES 2017 – O privire fugarǎ către or... UrbanizeHub a fost prezent la ediţia din acest an a Consumer Electronics Show (CES) în Las Vegas, Nevada. Am vǎzut astfel un numǎr de tehnologii noi r...
Potenţialul energiei solare pentru transportul fer... India se află în topul țărilor cu cel mai ridicat grad de poluare, iar New Delhi se află printre cele mai poluate oraşe din lume în ultimii ani, potri...
Proiect unic între orașele din Vest anunțat la Urb... Ce facem noi pentru orașele în care trăim? Ce soluții există pentru problemele cu care ne confruntăm în mediul urban? Cum poate fi administrat un oraș...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *