Despre UrbanizeHub

urbanizehub

Cine suntem?

UrbanizeHub este un start-up online global, un agregator de idei, opinii, proiecte și știri despre orașe inteligente și dezvoltare urbană sustenabilă.

Ne dorim să devenim lideri în comunicare pe tema dezvoltării urbane și să construim o comunitate de oameni care vor să îmbunătățească orașele în care trăiesc. Cu ajutorul UrbanizeHub, liderii orașelor, cetățenii și comunitatea de afaceri pot lucra împreună, pot dezbate idei și pot acționa pentru a face orașele mai primitoare și mai inteligente.

UrbanizeHub este pentru oamenii visători care vor să vină cu idei și să le pună în practică pentru a trăi într-o lume mai bună. Este pentru oamenii inteligenți care gândesc într-un mod neconvențional și cred în viitorul dezvoltării urbane durabile și al tehnologiei.

Implică-te!

Platforma noastră încurajează contribuția vocilor din întreaga lume – devino membru folosind contul tău de Facebook și scrie un articol! Publicăm idei despre orașele viitorului din partea oamenilor responsabili, experților în dezvoltare sau planificare urbană, academicienilor, arhitecților, etc. Pe scurt, oricine dorește să scrie pentru noi este binevenit.

De asemenea, ne poți contacta la office@urbanizehub.com cu orice întrebare sau sugestie.

Dacă vrei să fii mereu la curent cu activitatea noastră, urmărește-ne pe Facebook!