Înscrie-te la UrbanLab for Green Cities – 17-19 noiembrie, București

Vrei să contribui la implementarea unor soluții care să facă viața oamenilor din București mai bună? Vino la UrbanLab For Green Cities, un laborator de inovare urbană care va avea loc pe 17-19 noiembrie, la Entrepreneurship Academy, cu premii care ajung la 3.000 de euro.

Ce fel de soluții căutăm? Poate fi vorba de proiecte de design urban, mobilitate, aplicații digitale, idei de business pentru un viitor verde, inițiative de educație și cultură, comunitate și voluntariat. Pe scurt, soluții care să transforme Bucureștiul într-un oraș verde, mai prietenos cu cetățenii – un oraș pentru oameni.

O parte dintre proiecte vor fi propuse către administrația publică pentru implementare, în timp ce altele vor avea șansa să devină business-uri de succes care să ducă lumea către un viitor mai verde și mai sustenabil.

Cine poate participa? Oricine este interesat de crearea unui București mai prietenos cu oamenii și cu mediul, indiferent de domeniul de activitate. Sunt binevenite inclusiv echipele deja formate care au mai lucrat la astfel de proiecte în trecut, startup-urile cu soluții pentru orașe verzi, dar și persoane care vin singure ce urmează a fi alocate unor echipe noi.

Echipele vor genera soluții pentru un oraș verde și sustenabil pe trei track-uri diferite: Design urban, Tehnologie, Implicare. Află mai multe despre cele 3 track-uri și vezi toate detaliile organizatorice aici: Agenda & Key Info UrbanLab for Green Cities November 2023

Evenimentul este organizat sub înaltul patronaj al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării și cu sprijinul partenerilor ONE United Properties și Ambasada Regatului Ţărilor de Jos în România.

Cum se va desfășura evenimentul? Vom crea echipe de 3-5 persoane înainte de începerea concursului, în cadrul unui webinar. Fiecare echipă își va alege unul dintre cele 3 track-uri și va avea sprijinul mentorilor pentru dezvoltarea conceptelor. La final, echipele vor susține prezentări de 5 minute în fața juriului, iar câștigătorii vor fi premiați și vor fi invitați să-și prezinte proiectele pe scena conferinței Urban Talks, care va avea loc pe 24 noiembrie.

🔽 Înscrie-te prin formularul de mai jos🔽