Comandă: Cum să modelăm orașele din România

UrbanizeHub lansează cartea ”Cum să modelăm orașele din România”, iar acum ea poate fi comandată completând formularul de mai jos cu datele de livrare și efectuarea plății pe link-ul de PayPal. Toate încasările vor fi donate către campania UCaB (https://ucab.world) și criza refugiaților.

Costul cărții este de 85 RON plus transport. Pentru a efectua plata puteți să intrați pe linkul următor și să selectați prețul aferent numărului de exemplare dorit.

Prima opțiune (23 euro) reprezintă comanda pentru un exemplar cu transport inclus, a doua opțiune (41 euro) este pentru două exemplare, a treia opțiune (59 euro) este pentru trei exemplare.

Link PayPal: https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=XKWJBYYZG7ZQ8

 

Orașul este parte a vieții noastre. Ne naștem în orașe și ne scriem poveștile în aceste ecosisteme pe care mai târziu le vom numi “acasă”. Această carte inovativă și interdisciplinară prin perspectiva abordării subiectului, a expertizei adunate și a modului în care interviurile realizate sunt interpretate, vine cu viziuni noi asupra orașelor din România. Prin expertiza acumulată în această carte se dorește influențarea percepției publice asupra participării în procesul guvernării locale/urbane dar și a importanței orașelor pentru designul unor viitoare politici publice urbane. Această carte își propune să aducă o schimbare în status –quoul guvernării locale, în relația dintre local și central, dar și în conturarea unor ecosisteme locale colaborative care să producă schimbarea și dezvoltarea în orașele din România. Pentru că doar Împreună putem modela viitorul orașelor.