home Comunitate, Evenimente, Tehnologie & Inovație Vino la HackTM 2018, cel mai cool hackathon din S-E Europei

Vino la HackTM 2018, cel mai cool hackathon din S-E Europei

Maratonul de programare HackTM, cel mai important eveniment de acest gen din sud-estul Europei, a ajuns anul acesta la cea de-a 5-a ediție. Evenimentul organizat de Asociația Banat IT, dedicat pasionaților de tehnologie din România, dar și din restul Europei, își propune să găzduiască din nou peste 400 de participanți. Hackathon-ul de software și hardware se va desfășura anul acesta în perioada 11 – 13 mai la Timișoara, în incinta Sălii Polivalente Dumbrăvița, unde organizatorii vor crea un spațiu creativ, demn de un festival de tehnologie.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor pasionate de IT, atât celor deja active din domeniu, cât și studenților și elevilor. Participanții vor lucra în echipe și vor avea ocazia să dezvolte proiecte inovatoare, sub îndrumarea mentorilor HackTM. Fiind un eveniment deschis, se încurajează idei de proiecte care să testeze abilitățile de programare ale participanților.

Perioada de desfășurare a hackathon-ului va fi de aproximativ 50 de ore de activități creative, timp în care echipele înscrise vor avea șansa să își dezvolte proiectele prezentate. Pe lângă lucrul la proiecte originale, în ziua de sâmbătă vor avea loc workshop-uri și prezentări tehnice, disponibile atât participanților cât și vizitatorilor. Evenimentul se va încheia cu o festivitate de premiere unde câștigătorii vor fi răsplătiți cu premii în valoare totală de 10.000€ pentru cele mai originale proiecte, în urma evaluărilor realizate de către specialiști în domeniu, precum și alegerea proiectului care va fi desemnat ca marele câștigător HackTM 2018.

Informații suplimentare pot fi găsite pe site-ul hacktm.ro și pe pagina de Facebook HackTM.

HackTM 2018 este un eveniment realizat de Asociația Banat IT, în colaborare cu Timișoara Startup Hub, Universitatea Politehnica Timișoara, Banat Interlink, Smart City precum și comunitățile IT locale. HackTM este susținut anul acesta de sponsorii Flex, 123FormBuilder, Continental, Haufe Group, Irian, Elektrobit, DialogData, Hella, Here, Ness, Nokia, NTT Data, Saguaro Technology, 3PillarGlobal, BeeSpeed, UnifiedPost, Vectron și mulți alții.

Despre Asociația Banat IT

Înființată de către un grup de profesioniști din domeniul IT, Asociația Banat IT este una dintre cele mai reputate organizații ale sectorului tech din vestul României, activând pentru creșterea coeziunii sectoriale, a gradului de valorizare a inovării și potențialului de cercetare-dezvoltare, îmbunătățirea practicilor de afaceri și de atragere a resurselor umane, respectiv pentru educație de natură tehnologică și de business pentru cele mai diverse categorii de beneficiari.
Rǎmâi conectat cu UrbanizeHub și profitǎ de reduceri la evenimentele noastre, abonându-te la newsletter.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.