home Proiecte & Orașe, Transport Oportunitate pentru orașele din România

Oportunitate pentru orașele din România

Proiectul CIVITAS DESTINATIONS lansează un call pentru administrațiile publice locale și organizațiile care activează în domeniul mobilității urbane și transport sau cel al turismului, pentru a participa într-un program de mentorat care îi va familiariza cu măsurile implementate în cadrul proiectului. Deadline de depunere este 07 februarie 2020, ora 17:00 CET.

Obiectivul principal al proiectului CIVITAS DESTINATIONS este testarea și evaluarea măsurilor integrate pentru îmbunătățirea mobilității durabile în orașele care se confruntă cu o cerere turistică ridicată, cu ambiția de a oferi un set de soluții transferabile orașelor sau regiunilor care se confruntă cu provocări similare. Proiectul a început la 01 septembrie 2016 și va dura până la 31 august 2020, iar orașele participante sunt: Funchal, Madeira (Portugalia); Las Palmas de Gran Canaria (Spania); Limassol (Cipru); La Valetta (Malta); Elba (Italia); Rethymno (Grecia).

În cadrul actualului apel, câștigătorii nu vor fi nevoiți să implementeze una dintre măsurile selectate, ci doar să elaboreze un plan de implementare, având oportunitatea de a face schimb de informații cu liderul (liderii) de măsură și de a interacționa cu experții proiectului în vizite tehnice la unul dintre cele 6 site-uri ale proiectului cu cheltuielile de călătorie și cazare achitate de proiect.

Pentru mai multe detalii, dar și pentru a putea aplica vă rog să vă înscrieți pe platforma www.destinationsplatform.eu

Multumim colegilor de la CIVINET România pentru această informație.

Sursă Foto: LuxMobility

 
Rǎmâi conectat cu UrbanizeHub și profitǎ de reduceri la evenimentele noastre, abonându-te la newsletter.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.