home Evenimente Smart City Industry Awards Gala

Smart City Industry Awards Gala

Asociația Română pentru Smart City organizează cea de-a 4-a ediție a Galei Smart City Industry Awards, eveniment ce va avea loc pe data de 11 decembrie 2019, la Palatul Parlamentului din București. Ediția din 2019 va premia performanța și eforturile susținute ale persoanelor, instituțiilor și companiilor implicate în dezvoltarea Industriei Smart City din România, încadrate în 10 categorii principale, alături de 8 premii speciale.

Cele 10 categorii de interes sunt:

 1. Smart Mobility
 2. Smart Economy
 3. Smart Government
 4. Smart Citizen
 5. Smart Environment
 6. Smart Living
 7. Smart Energy
 8. Best AI Project
 9. Smart Education
 10. Smart Real Estate

Cele 8 premii speciale sunt:

1) Best Smart City Project

2) Mayor of the Year

3) Best Smart City Company

4) CEO of the Year

5) City Manager of the Year

6) Partner of the Year

7) Most active member

8) Smart City Industry Best Mass Media Supporter

Înscrierea proiectelor este gratuită și se poate efectua pe website-ul www.scia.ro, până pe data de 25 noiembrie 2019. Juriul Smart City Industry Awards 2019 este format din promotori ai conceptului de Smart City, personalități din industrie, care au contribuit activ la dezvoltarea comunităților inteligente din România. Ne bucurăm să fim și noi prezenți in juriu, alături de alți lideri de comunități in acest proces decizional.

Jurizarea proiectelor se va realiza în mod obiectiv, pe baza următoarelor criterii: 20% Grad de replicabilitate, 20% Funcționalitate și implementare, 20% Impact în comunitate, 20% Inovație și creativitate, 20% Calitate.

Smart City Industry Awards este un eveniment premium, exclusivist, dedicat celor care sunt implicați în Industria Smart City din România. Accesul se face strict pe bază de invitație. Persoanele interesate pot solicita o invitație prin completarea unui formular pe website-ul evenimentului www.scia.ro.

Smart City Industry Awards, ediția a 3-a

Ediția din 2018 a Smart City Industry Awards a avut loc la Camera de Comerț și Industrie a României, pe data de 10 decembrie. La eveniment au participat peste 200 de persoane, factori decidenți din sectorul public, ambasadori și top managementul companiilor prezente pe piața din România. Câștigătorii premiilor principale din cadrul SCIA 2018 au fost:

 • City Manager of the Year: Domnul Nicolaie Moldovan, City Manager Alba Iulia (Foto)
 • Mayor of the Year: Domnul Emil Boc, Primarul Municipiului Cluj-Napoca (Foto)
 • Best Smart City Company: Orange România – Programul Orange Fab
 • Best Smart City Project: Primăria Municipiului Cluj

 
Rǎmâi conectat cu UrbanizeHub și profitǎ de reduceri la evenimentele noastre, abonându-te la newsletter.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.