home Comunitate, Evenimente Vino la evenimentul toamnei din Banat!

Vino la evenimentul toamnei din Banat!

UrbanizeHub România și KeepItSimple organizează împreună un eveniment internațional format dintr-o Conferință și un Hackathon de Inovare pe două mari teme: Viitorul Producției Sustenabile și Viitorul Comunității.

Evenimentul internațional Connecting Doers with Opportunity va avea loc la Timișoara între 6 și 8 octombrie. Aceasta este și prima ediție a seriei de conferințe Urban Talks, ce vor fi aduse de UrbanizeHub în mai multe orașe din România începând cu acest an.

Scopul evenimentului este acela de a găsi soluții pentru provocările locale și globale cu care ne confruntăm, prin promovarea unei culturi de knowledge-sharing și crearea unei comunități globale de oameni activi și implicați.

Ideea s-a născut din nevoia simplă de a conecta inovatori, creatori, iubitori ai tehnologiei, lideri ai comunităților, companii și cetățeni care se ghidează după un set de valori similar și visează cu toții la o lume mai bună.Connecting Doers Opportunity Themes & Hackathon

Evenimentul începe vineri, 6 octombrie, cu o Conferință Urban Talks, în cadrul căreia 18 speakeri din toată lumea, cu diferite specializări și experiențe în lumea tehnologiei și cea a inovației sociale, vor vorbi despre patru teme principale:

  1. Sector Social & Comunitate 
  2. Educație 
  3. Orașele Viitorului
  4. Tehnologie & Inovație 

Lideri implicați în diferite proiecte și din diferite zone precum Silicon Valley, New York, Zurich, Berlin, Taipei și cu o abordare holistică ce ține de dezvoltare, vor avea speech-uri motivaționale și inspiraționale, legate de activitatea lor în cadrul Urban Talks.

Ziua de vineri se va termina cu un Networking Party, unde speakerii și participanții vor putea forma legături strânse și vor putea profita de oportunitate pentru recrutări, parteneriate și knowledge-sharing.

Componenta unică a evenimentului nostru este un Hackathon unde participanții vor veni cu soluții IT pentru probleme locale, naționale sau globale. Cele două teme principale ale Hackathon-ului vor fi Viitorul Producției Sustenabile (bazată pe tehnologia Blockchain) și Viitorul Comunității.

Hackathon-ul va dura două zile întregi (7 și 8 octombrie) și se va sfârși cu acordarea de premii în valoare de 10.000 dolari în cryptocurrency pentru cele mai bune proiecte sau posibilitatea de pitching în fața unor organizații internaționale precum United Nations Social Impact Fund. Hackathonul Inovator pe care-l pregătim în cadrul evenimentului de la Timișoara va face parte dintr-un proiect global susținut de Națiunile Unite, care se va desfășura în 100 de orașe, așadar vom face parte din această inițiativă globală care dorește să contribuie la obiectivele de dezvoltare durabilă cu ajutorul tehnologiei.

Hackathon Tracks & Prizes

Acest eveniment este mai mult decât o conferință și un Hackathon pentru inovare. Este o colaborare de trei zile cu creatori și inovatori extraordinar de talentați din întreaga lume, care își folosesc abilitățile pentru a avea un impact pozitiv în comunitățile lor.

De ce să participi la eveniment?

Ești un start-upper și vrei sa afli despre oportunități alternative de finanțare sau ecosisteme durabile de start-upuri și să vezi niște exemple reale de succes?

Ești implicat în proiecte sociale sau comunitare și vrei să intâlnești oameni care implementează astfel de proiecte la nivel global?

Ești un web developer sau un iubitor al tehnologiei care vrea sa vadă cum pot ideile inovatoare să creeze o lume mai bună?

Vrei să înveți despre tehnologia blockchain și să intri în contact cu rețele globale de investitori și oameni pasionați de tehnologie?

Vrei să participi într-un Hackathon pentru Inovare și să arăți ce poți face și ce idei ai pentru o lume mai bună?

Vino la Connecting Doers with Opportunity, un eveniment internațional care include o Conferință Urban Talks și un Hackathon pentru Inovare de 2 zile, cu premii în valoare de 10,000$ în cryptocurrency pentru cele mai bune proiecte!

Participarea la acest eveniment îți va oferi șansa de a forma conexiuni cu oameni productivi din întreaga lume, de a cunoaște potențiali angajatori și de a crea parteneriate cu cei care sunt interesați de ideile tale.

Biletele sunt disponibile aici: https://goo.gl/mpkDop

Află mai multe despre eveniment: keepitsimple.care

Fii la curent cu cele mai noi informații pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/events/301966446939245/

De ce să sponsorizezi acest eveniment?

Connecting Doers With Opportunity va aduce împreună speakeri și participanți din toată lumea, fiecare cu experiențe și cunoștințe unice.

Companiile care aleg să se implice în eveniment vor avea parte de beneficii majore:

Expunere. La eveniment vor fi prezenți oameni inteligenți, creativi și activi care vor aprecia brand-urile care fac un efort pentru a le face viețile mai bune, așa că reprezintă o șansă excelentă pentru orice companie care își dorește să demonstreze valorile la care aderă.

Recrutare. Atât Conferința cât și Hackathon-ul vor oferi companiilor oportunitatea de a cunoaște persoane talentate din diferite domenii și de a forma o legătură cu acestea pentru viitoare colaborări sau oferte de angajare.

Promovare de produse. Unele dintre pachetele de sponsorizare pe care le oferim includ opțiunea de a promova produse în cadrul evenimentului, prin prezentări sponsorizate în cadrul Conferinței sau prin instalarea de standuri unde reprezentanții companiilor pot prezenta cele mai noi produse.

Conținut sponsorizat pe UrbanizeHub. Articolele sponsorilor vor fi prezente pe versiunea în română sau cea în engleză a UrbanizeHub, și vor fi promovate pe conturile noastre de social media.

Accesează prezentarea noastră pentru a afla mai multe despre cum te poți implica!

 

 
Rǎmâi conectat cu UrbanizeHub și profitǎ de reduceri la evenimentele noastre, abonându-te la newsletter.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.