home Comunitate, Evenimente, Orașele Viitorului, Tehnologie & Inovație Înscrie-te la singurul hackathon pe probleme urbane din România!

Înscrie-te la singurul hackathon pe probleme urbane din România!

În cadrul celei de-a cincea ediții a Urban Talks, la Timișoara, vom organiza un Hackathon de Inovare Urbană (5-6 octombrie), la care pot participa developeri, arhitecți și oameni cu idei creative pentru a găsi soluții bazate pe tehnologie, și nu doar,  la problemele pe care le identificăm în cadrul conferinței Urban Talks (4 Octombrie).

Orașele reprezintă locurile care generează cele mai mari probleme (legate de mediu, de mobilitate etc.), dar și cele mai ingenioase soluții. Vrem să evidențiem modalitățile în care tehnologia poate fi utilizată pentru a rezolva o gamă largă de probleme urbane.

Acesta este motivul pentru care am creat Hackathon-ul pentru Inovare Urbană: un loc în care programatorii întâlnesc experți în domeniul mediului, urbanism și mobilității urbane și pot genera soluții pentru orașele noastre.

Premii în valoare de 3.000 de euro vor fi oferite celor mai ingenioase soluții pentru orașe inteligente și durabile.

Vrei să participi la Hackathon?

Înscrie-te pe https://urban-talks.com/tickets/!

Urban Talks Timișoara 2019 este rezultatul unui parteneriat inovator care reunește UrbanizeHub, Banca Mondială România și JCI România, cu sprjinul Președinției României.
Rǎmâi conectat cu UrbanizeHub și profitǎ de reduceri la evenimentele noastre, abonându-te la newsletter.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.