Sprijină UrbanizeHub!

Noi suntem UrbanizeHub România și tocmai am intrat în al 3-lea an de existență. Probabil ai auzit de noi deoarece încercăm să creăm o comunitate de oameni care influențează viitorul orașelor. Ne dorim să creștem cetățeni implicați și orașe SMART și sustenabile care să ofere o mai bună calitate a vieții.

Scriem articole, invităm oamenii implicați  să publice pe platformă, realizăm studii și rapoarte, organizăm evenimente, totul cu un singur scop: pentru a crea si modela orașele în care ne place să trăim. Ne dorim să facilităm dialogul dintre administrație,  cetățeni si companii ce oferă soluții pentru orașe, ne dorim să creștem și să conectăm, ne dorim să educăm. Educăm administrația să devină mai deschisă și colaborativă, mai modernă și digitală, și cetățeanul să devină mai implicat și mai preocupat de orașul în care trăiește. Ne dorim orașe SMART, sustenabile și creative și de aceea avem nevoie de tine.

Dacă reprezinți o companie care dorește să se implice în acest proces, vino alături de noi!

Anul acesta vrem să organizăm Urban Talks la Timișoara și București, vrem să lansăm raportul Future Cities of Romania, vrem să creăm o academie a liderilor urbani, vrem să organizăm evenimente pentru a găsi soluții tech pentru orașe, vrem să continuăm să publicăm pe platformele noastre.

 

Vino alături de noi să modelăm viitorul orașelor împreună!

 

Vreau să ajut ca persoană fizică  Vreau să ajut ca persoană juridică

 

Pentru alte detalii și informații, nu ezita să ne contactezi la gratian@urbanizehub.ro.

Dacă dorești să ne acorzi chiar mai mult timp și resurse, te rugăm să transmiți mai departe mesajul nostru, către toți cei interesați să susțină evoluția orașelor din România: colegii tăi de serviciu, membrii familiei, prietenii tăi.

Îți mulțumim!

Echipa UrbanizeHub România