Sprijină UrbanizeHub ca persoană juridică

Contribuția ta este esențială pentru a ne putea continua misiunea. Companiile private pot redirecționa 20% din impozitul pe profit către inițiatorul UrbanizeHub, Asociaţia Institutul de Dezvoltare Locală – Think Global Act Local, potrivit Legii Sponsorizării Nr. 32/1994 și Codului Fiscal.

Suma va fi dedusă integral din impozit, dacă reprezintă mai putin de  20% din impozitul pe profit si este în limita a 0,5% din cifra de afaceri a companiei. Impozitul se diminuează cu suma aferentă sponsorizării, cheltuiala fiind astfel deductibilă.

Termenul limită pentru încheierea demersurilor este 31 decembrie 2019, pentru ca deducerile fiscale să fie aplicate companiei tale.

 

Cum contribui?

1. Calculează care este suma pe care ai putea să o redirecționezi către Asociaţia Institutul de Dezvoltare Locală – Think Global Act Local.
2. Scrie-ne pe gratian@urbanizehub.ro pentru a putea încheia contractul de sponsorizare.

 

Dacă dorești să ne acorzi chiar mai mult timp și resurse, te rugăm să transmiți mai departe mesajul nostru, către toți cei interesați să susțină evoluția orașelor din România: colegii tăi de serviciu, membrii familiei, prietenii tăi.

Îți mulțumim!

Echipa UrbanizeHub România

Înapoi Vreau să ajut ca persoană fizică