home Comunitate Topul Orașe Europene pentru Lucrul la Distanță în 2024

Topul Orașe Europene pentru Lucrul la Distanță în 2024

Anul 2024 aduce noi oportunități pentru cei care lucrează la distanță. Dacă plănuiești să te muți în străinătate anul acesta, un nou studiu realizat de Brother UK, un lider în tehnologie, îți poate fi de ajutor.

Luxemburg – Destinația Supremă. Luxemburg se clasează pe prima poziție în topul orașelor europene pentru lucrul la distanță, potrivit Brother UK. Cu un amestec ideal de viteza Wi-Fi de top, siguranță, și calitatea vieții, capitala Luxemburgului a obținut un impresionant scor de 68 din 100. Acest oraș încântător nu este doar un hub pentru nomazi digitali, dar se remarcă și prin calitatea vieții, cu un scor de 192.9, și un indice al fericirii de 7.23.

Tuzla – Cea Mai Accesibilă Opțiune. Orașul din inima Bosniei și Herțegovinei, este recunoscut ca cel mai accesibilă opțiune pentru cei care doresc să lucreze dea acasă. Costurile de trai sunt surprinzător de scăzute, un apartament în centrul orașului costă doar 225 USD pe lună, iar facturile de bază sunt estimate la 168 USD pe lună.

Aalborg – Un Paradis pentru Bunăstarea Nomazilor Digitali. Aalborg, un oraș vibrant din Danemarca, este unul dintre cele mai fericite orașe pentru remote working. Cu un scor general de 63.84, Aalborg se remarcă prin costuri rezonabile de trai și un sistem excelent de îngrijire a sănătății, având un scor de 79.2 în acest domeniu.

Atena – O Alegere Mai Puțin Favorabilă pentru cei care optează pentru Lucrul la Distanță. Cu toate că este bogată în istorie și cultură, Atena se situează la polul opus în clasamentul pentru lucrul la distanță. Cu un scor total de 50.34 din 100, capitala Greciei se confruntă cu probleme în ceea ce privește siguranța și calitatea vieții, având un scor al calității vieții de doar 128.6.

Zurich – Cea Mai Costisitoare Opțiune. În cel mai mare oraș din Elveția, costurile de trai sunt semnificativ mai ridicate. O masă medie costă 28 USD, iar chiriile în centrul orașului pot ajunge la 2.800 USD pe lună.

În concluzie, alegerea orașului perfect pentru lucru la distanță depinde de preferințele personale și de buget. Fie că îți dorești un oraș cu o calitate a vieții ridicată, cum este Luxemburg, sau o opțiune mai accesibilă ca Tuzla, Europa oferă o diversitate de locații care pot satisface nevoile oricărui nomad digital.

sursa: www.forbes.com

 
Rǎmâi conectat cu UrbanizeHub și profitǎ de reduceri la evenimentele noastre, abonându-te la newsletter.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.