home Evenimente, Orașe Verzi, Transport Primul marș din România al mașinilor ECO

Primul marș din România al mașinilor ECO

Cum ar fi dacă Bucureștiul ar avea mai multe mașini ECO? Sâmbătă, 8 septembrie, un eveniment unic pentru România va promova folosirea mașinilor ECO și reducerea noxelor din București! Alături de jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu, violonistul Alexandru Tomescu, actorul Florin Piersic jr și alte personalități din business, sport, media, viaţa artistică, jurnaliști, se vor  testa mașini electrice, hibrid si pe cng, pornind în primul marș din România al mașinilor eco.

Evenimentul va începe la 11.00, în parcarea de la Sala Polivalentă, iar mașinile vor porni în marș, la ora 12.00.

Traseul marșului :

12.00 – 13.00 Plecare pe traseu: Sala Polivalentă – Bulevardul Unirii- Bulevardul Nicolae Bălcescu- Bulevardul Magheru-Piața Romană – Piaţa VictorieiBulevardul Aviatorilor- Piaţa Charles de Gaulle – Arcul de Triumf- Bulevardul Kiseleff şi întoarcere la Sala Polivalentă.

La final, se va  anunța si cu cât a contribuit acest marș la reducerea poluării. Marşul va fi format din maşini electrice, hibrid, CNG ale producătorilor şi dealerilor de maşini, care participă la acest demers. Totodată, la eveniment participă şi companii sau instituţii de top, care au achiziţionat maşini eco în flota lor. Până acum, s-au alaturat ca parteneri Mercedes Benz România, Automobile Bavaria, Iveco, Group Renault, Antares, BCR eGO, Badsi, Mega Image, TDR Energy, TMC, Get Pony, AVER etc.

Scopul acestui marș este de a ajuta la o informare mai bună în rândul cetățenilor Capitalei asupra avantajelor mașinilor cu emisii zero carbon, așa-numitele mașini Eco Friendly, dar și la încurajarea cetățenilor să achiziționeze pe viitor astfel de mașini, care pot contribui la un transport cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

Vino Sâmbătă, 8 Septembrie, de la orâ 11 la Sala Polivalentă pentru a participa la primul marș din România al mașinilor ECO!

Evenimentul este organizat de Jumptosmart.ro, în parteneriat cu Ideativa Mind și Asociația Română de Relații Publice (ARRP), cu sprijinul Sălii Polivalente și face parte din campania de conștientizare, denumită ”Trafic Inteligent pentru România”.

Foto : The SrpskaTimes


Votează prioritățile orașului tău!

Acum poți să te implici și tu în cel mai mare proces consultativ din Romania ce incurajează guvernarea colaborativă. Tu ai votat pentru orașul tău? Intră și stabilește ce e important pentru orașul în care trăiești.

Prioritățile orașului tău este un proiect dezvoltat de Banca Mondială, UrbanizeHub si Federația Zonelor Metropolitane.

Vreau să mă implic


Citeste si:

UHub la Conferința IDC Internet of Things din Bucu... Internet of Things (IoT) înseamnă a avea din ce în ce mai multe device-uri obișnuite în viețile noastre zilnice care sunt capabile de a se conecta la ...
Omul mai sus de mașină Una dintre problemele orașelor zilelor noastre este cea a unui centru cu un trafic aglomerat, lipsit de atractivitate pentru pietoni. O soluție la ace...
Vino la evenimentul toamnei din Banat! UrbanizeHub România și KeepItSimple organizează împreună un eveniment internațional format dintr-o Conferință și un Hackathon de Inovare pe două mari ...
Scrisoare deschisă adresată doamnei Primar General... În timp ce Primăria Cluj lansează în aprilie primul funcționar public virtual din România, numit ”Antonia”, care va fi ajutat de o hologramă, Orad...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *