home Evenimente, Orașe Verzi, Transport Primul marș din România al mașinilor ECO

Primul marș din România al mașinilor ECO

Cum ar fi dacă Bucureștiul ar avea mai multe mașini ECO? Sâmbătă, 8 septembrie, un eveniment unic pentru România va promova folosirea mașinilor ECO și reducerea noxelor din București! Alături de jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu, violonistul Alexandru Tomescu, actorul Florin Piersic jr și alte personalități din business, sport, media, viaţa artistică, jurnaliști, se vor  testa mașini electrice, hibrid si pe cng, pornind în primul marș din România al mașinilor eco.

Evenimentul va începe la 11.00, în parcarea de la Sala Polivalentă, iar mașinile vor porni în marș, la ora 12.00.

Traseul marșului :

12.00 – 13.00 Plecare pe traseu: Sala Polivalentă – Bulevardul Unirii- Bulevardul Nicolae Bălcescu- Bulevardul Magheru-Piața Romană – Piaţa VictorieiBulevardul Aviatorilor- Piaţa Charles de Gaulle – Arcul de Triumf- Bulevardul Kiseleff şi întoarcere la Sala Polivalentă.

La final, se va  anunța si cu cât a contribuit acest marș la reducerea poluării. Marşul va fi format din maşini electrice, hibrid, CNG ale producătorilor şi dealerilor de maşini, care participă la acest demers. Totodată, la eveniment participă şi companii sau instituţii de top, care au achiziţionat maşini eco în flota lor. Până acum, s-au alaturat ca parteneri Mercedes Benz România, Automobile Bavaria, Iveco, Group Renault, Antares, BCR eGO, Badsi, Mega Image, TDR Energy, TMC, Get Pony, AVER etc.

Scopul acestui marș este de a ajuta la o informare mai bună în rândul cetățenilor Capitalei asupra avantajelor mașinilor cu emisii zero carbon, așa-numitele mașini Eco Friendly, dar și la încurajarea cetățenilor să achiziționeze pe viitor astfel de mașini, care pot contribui la un transport cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

Vino Sâmbătă, 8 Septembrie, de la orâ 11 la Sala Polivalentă pentru a participa la primul marș din România al mașinilor ECO!

Evenimentul este organizat de Jumptosmart.ro, în parteneriat cu Ideativa Mind și Asociația Română de Relații Publice (ARRP), cu sprijinul Sălii Polivalente și face parte din campania de conștientizare, denumită ”Trafic Inteligent pentru România”.

Foto : The SrpskaTimes


Sprijină UrbanizeHub!

Noi suntem UrbanizeHub România și tocmai am intrat în al 3-lea an de existență. Probabil ai auzit de noi deoarece încercăm să creăm o comunitate de oameni care influențează viitorul orașelor. Ne dorim să creștem cetățeni implicați și orașe SMART și sustenabile care să ofere o mai bună calitate a vieții.

Îți scriem acum pentru că tu ești cel care decide ce se întâmplă cu acel procent de 2% din impozitul pe venitul tău virat către stat. Până pe 15 martie, fie că ai avut în 2018 un venit din salarii, activități independente sau pensii, ai dreptul să direcționezi acești 2% pentru a susține proiectele pe care le derulăm.

Vreau să ajut


Citeste si:

Orașe Magnet la Ambasada Sustainable Timișoara e numele campaniei demarate de UrbanizeHub România și colaboratorii săi, organizații, instituții și specialiști din diverse dome...
Cum putem salva Bucureștiul? Transportul în comun, folosirea bicicletei, tramvaie, troleibuze sau autobuze verzi, sunt trendurile mobilității urbane în multe țări de pe glob și as...
UHub la Eurosfat 2017 – Viitorul designului ... UrbanizeHub, într-un parteneriat de excepție cu Ambasada Olandei şi Europuls, va organiza panel-ul despre viitorul designului urban – politici, idei ș...
Vino la HackTM 2018, cel mai cool hackathon din S-... Maratonul de programare HackTM, cel mai important eveniment de acest gen din sud-estul Europei, a ajuns anul acesta la cea de-a 5-a ediție. Evenimentu...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *