home Evenimente Romania Insider Awards îi caută pe cei care schimbă jocul în România

Romania Insider Awards îi caută pe cei care schimbă jocul în România

Romania-Insider.com, cea mai citită publicație online de limba engleză dedicată României, premiază anul acesta proiecte și oameni cu impact pozitiv în afaceri și societate prin intermediul premiilor Romania Insider Awards. Ultimele zile de înscrieri pentru Romania Insider Awards.

Vor fi recompensați cei care schimbă jocul in România, asa-numiții “game changers”. Cei care fac afaceri in mod etic, promovează modele sustenabile și corecte, inspiră și contribuie la imaginea pozitivă a României în străinătate. Procesul de selecție pentru Romania Insider Awards este transparent și etic. In misiunea lor de a i descoperi pe cei care contribuie la #RomaniaPozitiva, li s-au alăturat deja 16 manageri de top din companii și organizații importante din România. Aceștia fac parte din Juriu și din Consiliul Consultativ (Board of Advisors), care vor reprezenta cele doua filtre de selecție și vot din competiție.

Câștigătorii celor 8 categorii de premii vor fi premiați în cadrul unei Gale exclusive pe 16 octombrie 2018, la hotelul InterContinental din București. ​Biletele se pot achiziționa online de pe site-ul evenimentului aici (https://www.romania-insider.com/awards).

Cititorii UrbanizeHub beneficiază de o reducere de 10% la achiziționarea biletelor, folosind codul: URBAN10.
Înscrierile sunt online pentru următoarele categorii de premii:

Best Innovation Award (premiul pentru Cea Mai Bună Inovație),

Best Start-up Award powered by Banca Transilvania (premiul pentru Cel Mai Bun Start-up),

Employer of the Year Award powered by Up Romania (premiul Angajatul Anului),

Fair-Play Real Estate Project Award (premiul pentru Proiectul Imobiliar Fair-Play),

Most Scalable CSR Project Award (premiul pentru Proiectul CSR cel mai Scalabil),

Best Promotion for Romania Abroad Award (premiul pentru Cea mai Bună Promovare pentru România in Străinătate),

Best Rural Development Project Award (premiul pentru Cel mai Bun Proiect de Dezvoltare Rurala).

Pentru prima dată in cadrul unui astfel de eveniment, tineri angajați cu vârsta sub 30 de ani vor avea oportunitatea de a nominaliza și vota proiecte, companii și oameni, care, in opinia lor, sunt valoroase pentru societatea romanească, prin intermediul premiului Young Generation’s Award for Contribution to Romanian Society powered by CRH Romania (premiul Tinerei Generații pentru Contribuție la Societatea Românească).

“Poate mai mult ca niciodată, avem nevoie de modele pozitive. Există foarte multe companii, multe proiecte și mulți oameni care joacă după reguli, schimba lucrurile in bine, inovează, se implică in societate. Cu toții ne putem inspira din ceea ce fac. Ii vom face cunoscuți, nu doar in România, ci și în lume, prin intermediul cititorilor noștri. Cred că aceste premii, și in special cel oferit de tânăra generație, ne vor arăta direcția aceea bună în care ar trebui să mergem ca societate,” spune Corina Chirileasa, Fondator al Romania-Insider.com si Managing Partner al City Compass Media, organizatorul evenimentului.

Mai multe informații despre proiect și eveniment pe Romania-Insider.com/Awards și pe email la awards@romania-insider.com

Despre Romania Insider​ – Lansat in 2010, Romania-Insider.com este cea mai citită publicație online de limba engleză dedicată României, cu peste 260,000 de cititori unici lunari, români și străini din toată lumea. Site-ul este citit de oameni de afaceri, antreprenori, manageri din multinaționale din România și din regiune, jurnaliști de la publicații internaționale de renume, de agenții de rating, instituții europene, printre altele.
Rǎmâi conectat cu UrbanizeHub și profitǎ de reduceri la evenimentele noastre, abonându-te la newsletter.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.