home Cultură Urbană, Evenimente, Orașele Viitorului, Transport Soluții inovative, combustibili alternativi, aer mai putin poluat, un viitor sustenabil

Soluții inovative, combustibili alternativi, aer mai putin poluat, un viitor sustenabil

Alătura-te celui mai important eveniment dedicat soluțiilor alternative de transport, Sustainable Mobility Forum, care va avea loc in data de 26 iunie, la hotel J.W.Marriott Grand Hotel. Afla de la specialiștii in domeniu care sunt soluțiile și măsurile ce se impun a fi luate pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră, care determină fenomenul global al schimbărilor climatice.

Prezent la conferință, prima dată în România, reprezentantul companiei LIME, va prezenta experiențe și perspective legate de modul in care au reușit să revoluționeze transportul urban, grație strânsei legături cu comunitățile și autoritățile țărilor in care activează.  LIME este un start-up american, evaluat la peste 10 miliarde dolari, cu o prezență pe piața micromobilității in peste 70 de orașe din Europa si USA, de curând intrat și pe piața din Romania.

Evenimentul va reuni specialiști români şi străini din domeniile automotive, energetic, tehnologie, dar și reprezentanți ai instituțiilor de stat, cu scopul comun de a comunica și dezbate puncte de vedere, experiențe şi perspective asupra măsurilor şi acțiunilor intreprinse in direcția creării și integrării unui eco-sistem sustenabil.

Schimbările climatice reprezinta una dintre cele mai importante amenințări la adresa umanității, a cadrului economic și social. Încălzirea globala este pusa, in mare parte, pe seama emisiilor de gaze cu efect de sera, provenite din activitățile umane.

Teme principale, aflate pe agenda liderilor mondiali, se vor regăsi și in cadrul discuțiilor ce vor avea loc la conferința Sustainable Mobility Forum. In discuție vor fi luate și proiecte menite sa creeze și să dezvolte un ecosistem sustenabil, prin integrarea tuturor resurselor disponibile, prin folosirea optimală a infrastructurii și integrarea tehnologiei de vârf, cu scopul combaterii schimbărilor climatice.

Înscrieri și mai multe detalii despre eveniment puteți găsi accesând website-ul evenimentului: www.sustainable-mobility.eu

UrbanizeHub sprijină această inițiativă și s-a alăturat partenerilor acestui eveniment. 

Cover Photo: CleanEnergywire
Rǎmâi conectat cu UrbanizeHub și profitǎ de reduceri la evenimentele noastre, abonându-te la newsletter.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.