home Comunitate Vino în echipa UrbanizeHub

Vino în echipa UrbanizeHub

UrbanizeHub (UHub) promovează idei și proiecte ce țin de mobilitate urbană, orașe verzi, antreprenoriat, tehnologie, inovare, arhitectură, industrii creative și cultură, pentru ca orașul să devină primitor și plăcut pentru locuitorii săi. În același timp ne dorim să devenim o comunitate de oamenii activi și implicați care transformă ideile în practică pentru a trăi într-o lume mai bună. UHub este  pentru oamenii inteligenți care gândesc într-un mod neconvențional și cred în viitorul dezvoltării urbane durabile și al tehnologiei.

Căutăm tineri interesați de viitorul orașelor și de dezvoltarea urbană sustenabilă care vor să contribuie la misiunea noastră de a crea o conexiune mai puternică între cetățeni, administrații locale și companii private.

Ce ne dorim de la viitori colegi:

  • Capacitatea de a înțelege informații complexe și a le sintetiza în articole scurte, de impact, ușor de citit
  • Interes în domeniile legate de dezvoltarea urbană sustenabilă (smart cities, transport sustenabil,  incluziune, arhitectură și design, orașe verzi, energie regenerabilă, managementul deșeurilor, etc.)
  • Cunoașterea platformei WordPress
  • Cunoașterea limbii engleze la un nivel avansat
  • Abilități bune de documentare
  • Abilitatea de a lucra în mod independent
  • Cunoașterea platformelor de Social Media (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter) și abilitatea de a crea postări cu engagement ridicat

Acesta este un internship neplătit, iar colaborarea poate începe imediat. Durata internship-ului va fi de 3 luni, iar ea poate fi urmată de o colaborare plătită part-time.

Trimite CV-ul tău și două materiale (minim 300, maxim 500 de cuvinte) la office@urbanizehub.com și gratian@urbanizehub.com pe teme din zona dezvoltării urbane, inspirate din mai multe surse, iar la final adaugă link-uri către aceste surse. Vezi mai sus sau pe site-ul nostru temele despre care scriem.

Vino alături de noi să modelăm împreună viitorul orașelor
Rǎmâi conectat cu UrbanizeHub și profitǎ de reduceri la evenimentele noastre, abonându-te la newsletter.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.