home Tehnologie & Inovație, Transport, Video Ciclismul sigur: Volvo Lifepaint

Ciclismul sigur: Volvo Lifepaint

Volvo le rǎspunde grijilor cicliștilor în privinţa siguranţei prin lansarea Volvo Lifepaint.

Pentru cǎ ciclismul crește în popularitate ca mijloc de transport în orașele mari, la fel crește și numărul accidentelor care implicǎ oameni care folosesc bicicleta ca mijloc de transport. Împǎrţirea șoselelor între șoferi, cicliști și pietoni este o adevǎratǎ provocare – una tot mai mare în condiţii nefavorabile, de exemplu pe timp de noapte. Vizibilitatea redusǎ pune în pericol în egalǎ mǎsurǎ cicliști și pietoni, dar majoritatea soluţiilor sunt greoaie sau impracticabile.

Astfel, Lifepaint întrǎ pe piaţǎ, un produs adus de Volvo pentru a-i ajuta pe cicliștii navetiști pe timp de noapte. Lifepaint, care este de fapt un spray de acoperire, este invizibil pe timp de zi, dar strǎlucește puternic în lumina intensǎ a farurilor unei mașini. Datoritǎ faptului cǎ aderǎ eficient la majoritatea suprafeţelor precum haine sau piese de biciclete, este ușor de utilizat și reprezintǎ o soluţie mai discretǎ și mai ușoarǎ deât vesta reflectorizantǎ obișnuitǎ.

Sursatis

Fototheupscout

 Urban Talks Timișoara 2019

În 4-6 Octombrie, experți internaționali, primari, companii multinaționale, start-up-uri, specialiști în tehnologie și arhitecți vor face parte din ediția a cincea a Urban Talks, schimbând idei despre viitorul orașelor noastre.

Află mai multe pe urban-talks.com

PS: Abonează-te la newsletter-ul din josul paginii și vei avea 50% reducere la toate evenimentele noastre.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rǎmâi conectat cu UrbanizeHub și profitǎ de reduceri la evenimentele noastre, abonându-te la newsletter.
Holler Box