home Proiecte & Orașe Participă și tu la Urban Mobility Lab

Participă și tu la Urban Mobility Lab

După succesul evenimentelor Urban Innovation Hackathons, care au avut loc în Timișoara și București, echipa UrbanizeHub a extins aceste competiții și în alte orașe. Urban Mobility Lab, primul Concurs Național de Soluții de Mobilitate Urbană, are loc în luna noiembrie, în trei orașe din țară: Galați, Brașov și Timișoara.

Campania este organizată de UrbanizeHub, în colaborare cu EIT Urban Mobility, cu scopul de a identifica soluții venite din partea cetățenilor, care pot deveni proiecte pilot pentru cele trei orașe.

Pentru fiecare oraș, numărul maxim de participanți care se pot înscrie este 30, așa că nu mai sta pe gânduri și înscrie-te până în 31 octombrie chiar aici :
În perioada imediată înscrierilor, urmează o perioadă de comunicare cu cei înscriși, pentru a vorbi despre problemele orașului și pentru a forma echipele. În cele din urmă, vor avea loc concursurile, conform agendei:
  • Galați: 14-15 noiembrie
  • Brașov: 21-22 noiembrie
  • Timișoara: 28-29 noiembrie
Partenerii noștri pentru aceste evenimente sunt administrațiile publice, respectiv Primăria Municipiului Galați, Primăria Municipiului Brașov, Agenția Metropolitană Brașov și Primăria Municipiului Timișoara.
Sunt șanse mari ca aceste evenimente să se realizeze online, iar în acest context se pot înscrie și participanți din alte orașe.
Pentru o motivație și mai mare, în joc sunt premii în valoare de 9.000 de euro, în fiecare oraș premiile ajungând la 3.000 de euro. Așa că, nu te mai gândi prea mult și hai și tu la Urban Mobility Lab!2 thoughts on “Participă și tu la Urban Mobility Lab

Comments are closed.

Rǎmâi conectat cu UrbanizeHub și profitǎ de reduceri la evenimentele noastre, abonându-te la newsletter.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.