home Comunitate, Cultură Urbană, Evenimente, Orașe Verzi, Proiecte & Orașe, Tehnologie & Inovație UrbanizeHub își va prezenta proiectele la Bruxelles, Valencia și Helsingborg!

UrbanizeHub își va prezenta proiectele la Bruxelles, Valencia și Helsingborg!

Agenda UrbanizeHub pentru luna iunie bifează trei evenimente internaționale. Vom vorbi despre implicarea oamenilor în proiecte de urbanism participativ, despre soluțiile incubate în cadrul Hackathoanelor noastre de-a lungul timpului, despre dezvoltarea liderilor urbani și bune-practici sustenabile la Helsingborg, Bruxelles și Valencia.

Urban Future

UrbanizeHub va fi singura organizația românească de la Helsinborg. Comunitatea globală a liderilor urbani se reunește la Helsingborg în perioada 1-3 iunie. Orașul suedez la coastă cu Danemarca este unul dintre cele mai inovative și dornice de schimbări sustenabile, ceea ce îl face locația perfectă pentru evenimentul Urban Future. Peste 2000 de urbaniști, lideri, antreprenori, reprezentați ai orașelor, profesioniști din mass-media și tinere talente se vor reuni să discute despre cum putem accelera schimbările din urban. Grațian Mihăilescu va reprezenta UrbanizeHub la conferință ca speaker și va discuta despre proiectele noastre axate pe implicarea cetățenilor în deciziile ce țin de viitorul orașelor. Proiectul Liniei, Proximity, Urban Innovation Lab și Urban Innovation Hackathons sunt principalele subiecte pe care se va axa intervenția lui Grațian.

 

New European Bauhaus

În data de 9 iunie colegul nostru Mihai-Marian Ioniță ne va reprezenta la The Festival of the New European Bauhaus la Bruxelles, unde va discuta despre proiectul implementat într-un oraș din Timiș. Lugoj: For Kids, by Kids este un proiect prin care copiii municipiului au fost angrenați într-un proiect de urbanism participativ prin care au identificat problemele din oraș legate de mersul pe bicicletă și au propus soluții către administrația publică. Proiectul a fost finanțat prin Noul Bauhaus European și derulat în toamna anului trecut. Alte proiecte românești prezente la Bruxelles vor fi cele patru despre care am scris mai multe în acest articol.

Climate KIC Europe

Hubul Climate-KIC pe Europa Centrală și de Est se va reuni la Valencia între 21-24 iunie la un eveniment dedicat discuțiile pe teme de sustenabilitate și adaptare la schimbările climatice. Grațian Mihăilescu va reprezenta UrbanizeHub, noi fiind parte a clusterului Climate-KIC ECC.

Participarea la aceste evenimente se datorează comunității UrbanizeHub, pe care am clădit-o și continuăm să o clădim de cinci ani de zile. Amintim mereu de crezul nostru: Împreunăm construim orașele viitorului!
Rǎmâi conectat cu UrbanizeHub și profitǎ de reduceri la evenimentele noastre, abonându-te la newsletter.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.