home Comunitate, Evenimente Dezbatere marca Banca Mondială & UrbanizeHub

Dezbatere marca Banca Mondială & UrbanizeHub

UrbanizeHub și Grupul Băncii Mondiale în România vă invită la o dezbatere despre raportul economic Diagnosticul Sistematic de Țară (DST) în România, un document de analiză axat pe maximizarea pilonilor economici, industriei sustenabile și prosperității comune.

Noile strategii dezvoltate pavează calea pe care România o va urma spre o creștere economică sustenabilă, incluzivă și accelerată.

Diagnosticul Sistematic de Țară este un document care atestă fundamentul analitic al implicării Grupului Băncii Mondiale în România și analizează o serie de probleme, intenționând să identifice simultan barierele aflate în combaterea sărăciei, dar și oportunitățile de susținere a prosperității, într-un mod sustenabil.

Care sunt provocările cu care regiunea de Vest se confruntă și ce impact au acestea asupra dezvoltării României?

Prezentarea conceptului și consultările publice pe marginea constatărilor-cheie ale DST contribuie la înțelegerea și interpretarea mediului regional. În acest sens este necesar să conectăm factorii de decizie din mediul privat, mediul de cercetare academică, reprezentanți ai autorităților publice locale și societatea civilă. Conectarea factorilor cheie este importantă pentru documentarea analizei și pentru formularea noii strategii de parteneriat cu țara.

Tatiana Proskuryakova – Director de Ţară al Băncii Mondiale în România şi Ungaria şi echipa de economişti ai Băncii Mondiale implicată în DST pentru România, alături de Grațian Mihăilescu (fondator UrbanizeHub) și experți ai comunității vor fi gazdele evenimentului.

Dezbaterea va avea loc pe data de 26 octombrie la Timișoara, în incinta Hotelului Continental, de la orele 13:00 și este deschisă societății civile, mediului academic și sectorului business. Vino să te implici într-o dezbatere despre viitorul României!

 

  Let’s shape the future of cities together!

Citeste si:

Urban Talks | Cetǎţeni eco pentru orașe inteligent... Andreea Idriceanu Calev, Communication Manager al RoRec, a vorbit în cadrul Cluj Innovation Days despre cantitatea incredibilǎ de deșeuri electronice ...
Ce se întâmplă la a treia ediție de Urban Talks?... Ce facem noi pentru orașul în care trăim? Cum ai vrea să arate orașul tău și ce poți face tu pentru el? Cum colaborăm mai bine și ce soluții sunt? ...
Timișoara devine creativă: Proiectul FABER pentru ... La începutul acestui an, un grup de 13 timișoreni au decis să își unească forțele, competențele și resursele financiare pentru a construi un nou proie...
UHub la CES 2017 – O privire fugarǎ către or... UrbanizeHub a fost prezent la ediţia din acest an a Consumer Electronics Show (CES) în Las Vegas, Nevada. Am vǎzut astfel un numǎr de tehnologii noi r...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *