home Evenimente UHub la Conferința Afaceri.ro de la Iași

UHub la Conferința Afaceri.ro de la Iași

Pe 4 aprilie 2017, UrbanizeHub a fost prezent ca partener la Conferința Regională de Afaceri organizată de afaceri.ro în Iași.

Evenimentul a fost dedicat dezbaterilor despre poziția și viitorul Iașiului în regiune, despre schimbările din lumea business-ului din 2017 și despre investițiile de care are nevoie nord-estul României.

Fondatorul UHuAfaceri Iasib, Grațian Mihăilescu, a fost unul dintre speakerii de la conferință, în cadrul panel-ului Iași: Open for Business, unde s-a discutat despre evoluția orașului și al regiunii din punct de vedere al afacerilor și perspectiva pentru anul 2017, dar și despre felul în care Iașiul ar putea deveni un smart city, discuția pe această temă fiind purtată cu primarul Mihai Chirica. Ceilalți participanți la panel au fost Paul Butnariu (Presedinte Camera de Comert si Industrie Iasi), Radu Botez (Viceprimar Municipiul Iasi), Simona Metea (Sales Manager Romania, Blue Air), Mihai Bulai (Lector univ. dr. & initiator INTERFACE-IS), Ovidiu Biber (organizator festivalul Afterhills), Bogdan Baianu (organizator festivalul Neverwas).

De asemenea, panel-ul a dezbătut modul de organizare al festivalurilor în Iași împreună cu fondatorii festivalurilor Neverwas și Afterhills – aceștia au arătat cât de importantă este colaborarea pentru ca un festival să aibă succes.

Conferința a continuat cu panel-uri pe teme precum legăturile de business româno-britanice, oportunități pentru antreprenori și manageri și provocările întâlnite de antreprenori pe drumul către succes. Speakerii au venit din toate domeniile, de la business la mediul universitar sau administrație publică.

Foto: afaceri.ro 

Citește despre toate evenimentele la care UHub a fost prezent. 
Rǎmâi conectat cu UrbanizeHub și profitǎ de reduceri la evenimentele noastre, abonându-te la newsletter.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.